Bloemen bezorgen Bent

Wil je vandaag nog bloemen laten bezorgen in Bent? Op werkdagen voor 13:30 besteld (zaterdag voor 11.30u), vandaag in huis!* Bestel gemakkelijk jouw boeket online. Ben je op zoek naar een bloemist in Bent? Zoek niet verder! Wij zijn dé bloemist Bent en verzorgen bezorging van prachtige boeketten bloemen in Bent en omgeving. Laat vandaag nog bloemen bezorgen in Bent door de bloemist Bent. Met meer dan 35 jaar ervaring in het bloemenvak zijn wij dé bloemist als het gaat om het verzorgen van bloemen bezorgen in Bent. Ook voor rouwbloemen in Bent ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons weten hoe wij kunnen helpen en wij regelen het voor je.

 1. Maandboeket maart
  Rating:
  0%
  Vanaf € 24,95
 1. Boeket bont geschikt
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,95
 2. Boeket Geluksmoment
  Rating:
  0%
  Vanaf € 44,95
 3. Boeket Seizoensverrassing
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,95
 4. Boeket Zachte winter
  Rating:
  0%
  Vanaf € 54,95
 5. Boeket Stijlvol met Bottega
  Rating:
  0%
  Vanaf € 70,95
 6. Boeket Voor de liefste
  Rating:
  0%
  Vanaf € 59,95
 7. Boeket Passievol
  Rating:
  0%
  Vanaf € 81,50
 8. Boeket Ik denk aan je
  Rating:
  0%
  Vanaf € 25,95

Boeket bloemen bestellen

Vanaf 17.95

VERRASSING VAN DE BLOEMIST IN Bent

Bloemen met cadeau

Duurzame keuze

Kies bewust

Bloemist Bent

Wil je graag bloemen laten bezorgen in Bent? Bij ons is het heel gemakkelijk! Wie wordt er nu niet blij van een prachtige bos bloemen? Een onverwachtse bos bloemen thuisbezorgd krijgen kan je dag helemaal maken. Ben je op zoek naar een betrouwbare bloemist in Bent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als online bloemist Bent zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van bezorgen van bloemen in Bent en omgeving. Laat je bloemen bezorgen door de lokale bloemist uit Bent of omgeving. Zes dagen per week worden er mooie boeketten in Bent bezorgd. Maak vandaag nog iemands dag en bestel jouw bloemen bij ons!

 1. Fleurig pastel
  Rating:
  0%
  Vanaf € 38,95
 2. Pastelfeestje
  Rating:
  0%
  Vanaf € 20,95
 3. Boeket bont geschikt
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,95
 4. Boeket Seizoensverrassing
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,95
 5. Boeket Romantisch voorjaar
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,95

Bloemenzaak Bent

Ben je op zoek naar een bloemenzaak in Bent of omgeving? Zoek niet verder! Bij Bloemist Henk kan je gemakkelijk online bloemen bestellen en laten bezorgen in Bent. Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan boeketten en planten om te laten bezorgen in Bent. Wij zijn trots op onze collectie van de mooiste boeketten die je kunt vinden in onze online bloemenzaak Bent. Wij bieden mooie en unieke boeketten en ons assortiment verandert regelmatig. Bij ons kan je er zeker van zijn dat je de mooiste bloemen ontvangt! Wij verzorgen de bezorging van de bloemen in Bent. Bestel vandaag nog bij onze online bloemenzaak Bent en verras iemand in Bent met een prachtig boeket!

 1. Vurige tulp
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,95
 2. Boeket Bloeiende tulp
  Rating:
  0%
  Vanaf € 24,95
 3. Kleurrijke tulp
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,95
 4. Zachte tulp
  Rating:
  0%
  Vanaf € 24,95
 5. Wintertulpen
  Rating:
  0%
  Vanaf € 24,95
 6. Boeket Romantisch voorjaar
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,95

Bloemen bestellen Bent

Wil je online bloemen bestellen en laten versturen naar Bent? Je besteld gemakkelijk mooie boeketten bloemen in onze webshop en laat het boeket vandaag nog versturen naar Bent. Wij laten bloemen bezorgen in Bent via onze lokale Fleurop bloemist uit Bent of omstreken, wij versturen verse bloemen naar jou thuis. Koop boeketten online bloemen en de lokale Fleurop bloemist in Bent bezorgd deze bloemen vandaag nog bij je thuis . Bloemen online kopen Bent, altijd verse bloemen bij de bezorging. Alle bloemen die wij versturen naar Bent zit 7 dagen vaasgarantie op.

 1. Boeket Dubbel genieten
  Rating:
  0%
  Vanaf € 26,95
 2. Boeket Om te proosten
  Rating:
  0%
  Vanaf € 49,95
 3. Boeket Stijlvol met Bottega
  Rating:
  0%
  Vanaf € 70,95
 4. Boeket Blij met jou
  Rating:
  0%
  Vanaf € 77,95

Passie & kwaliteit

Over Henk

Geboorte boeket

Seizoensverrassing

Assortiment rouwboeketten

Crematie of begrafenis

Bloemist in Bent

Ben je op zoek naar de mooiste boeketten en verse bloemen in Bent? Zoek dan niet verder, want Bloemist Henk is dé online bloemist Bent waar je moet zijn. Wij bieden een ruim assortiment aan prachtige boeketten, mooie planten, bloemstukken en rouwbloemen. Wij werken samen met de lokale Fleurop bloemist in Bent en bezorgen wij de mooiste boeketten bloemen bij jou thuis in Bent.

Bloemenwinkel Bent

Heb je geen tijd om langs de winkel te komen? Geen probleem! Bestel gemakkelijk en snel via onze online bloemenwinkel Bent. Ons ruime aanbod van kleurrijke boeketten is slechts een paar klikken verwijderd. Je kunt eenvoudig je gewenste boeket bestellen en wij versturen de bloemen naar jou thuis of bij de ontvanger.

Vandaag nog bloemen bezorgen in Bent

Wil je vandaag nog bloemen laten bezorgen in Bent? Bestel dan voor 13.30 uur bij onze in de webshop wij verzorgen het bezorgen van de bloemen nog dezelfde dag in Bent. Let op, als je op zaterdag bloemen wilt laten bezorgen, dan dien je voor 11.30 uur te bestellen. Wij bezorgen de bloemen niet gratis bij je thuis in Bent. Houd er wel rekening mee dat wij bloemen niet gratis versturen maar hiervoor een bedrag van 6,95 euro aan bezorgkosten rekenen.

Fleurop Bent

Ben je opzoek naar een Fleurop Bloemist in Bent, Bloemist Henk werkt samen met de Fleurop Bloemist in Bent en omgeving. Samen zorgen wij voor de mooiste boeketten in Bent. Fleurop Bent voor de mooiste boeketten bloemen. Bloemen koop je makkelijk en snel bij Bloemist Henk

Bloemen bestellen en bezorgen in Bent

Wil je online bloemen bestellen en laten bezorgen bij jou thuis in Bent en omgeving? Bij Bloemist Henk regelen wij het bezorgen van verse bloemen bij jouw thuis in Bent en omgeving. Wij werken samen met de lokale Fleurop bloemist Bent, die dagelijks verse bloemen geleverd krijgt. Zodra je bij ons een bestelling hebt geplaatst, gaat de Fleurop bloemist in Bent aan de slag om een prachtig boeket te schikken met dagverse bloemen. Het boeket wordt vervolgens met de bezorgdienst meegegeven en bij jou thuis bezorgd. Natuurlijk bieden wij een 7 dagen vaasgarantie, zodat je extra lang kunt genieten van jouw prachtige bloemen. Bloemen kopen, bloemen bestellen, bloemen versturen, bloemen bezorgen, rouwboeket, bloemist Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.