jouw lokale bloemist

Bloemist Henk is al meer dan 35 jaar jouw vakbloemist. Naast onze ruime bloemenzaak zijn wij sinds drie jaar ook actief op het internet. Je kan bij ons online kiezen uit een ruim assortiment boeketten, bloemen als rouwwerk en gemakkelijk en snel betalen. Kom je er niet helemaal uit, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Landelijke bezorging

Wij bezorgen jouw bestelling door het hele land. Dit doen we samen met onze collega's. Wij zijn de lokale bloemist en bieden op al onze boeketten 7 dagen vaasgarantie. Bestel gemakkelijk jouw boeket bloemen bij ons online.

Onze bloemenzaak

Onze  bloemenzaak bestaat al sinds 1986. Nadat we het pand eerst twee jaar gehuurd hebben, zijn we overgegaan tot de aankoop en hebben we de winkel in zijn geheel verbouwd. Met drie man sterk, waaronder eigenaar Henk, werd er gestart met het opbouwen van de naam die Bloemist Henk inmiddels heeft opgebouwd.

Verbouwen en uitbreiden

Geleidelijk aan begon het pand uit haar voegen te barsten door het steeds ruimere assortiment dat aangeboden werd. In 1994 besloten we dan ook om de winkel in zijn gehele lengte uit te breiden. Niet alleen het assortiment werd steeds breder, ook ons team van goed opgeleide bloemisten breidde zich steeds meer uit, evenals de naamsbekendheid in de regio.

Restyling bloemenzaak

De wens om te willen inspelen op nieuwe trends en nog beter tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de klant, heeft ertoe geleidt dat we onze bloemenwinkel een complete restyling hebben gegeven. Er vond een interne verbouwing plaats op basis van nieuwe, frisse ideeën die door het hele team van medewerkers aangedragen werden en een open huis volgde. Het gevolg is de trendy bloemenzaak die u tot op heden kunt bezoeken.

Inmiddels bestaat Bloemist Henk al ruim 35 jaar en staan wij met ons gehele team van deskundige bloemisten dagelijks voor u klaar.

Eigen bezorgdienst

Wij bezorgen dagelijks onze eigen gemaakte boeketten bloemen met onze eigen bezorgers.